Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θαλάσσια σπορ
Μπορείτε να απολαύσετε τα καθαρά νερά στην παραλία της Λεπτοκαρυάς ή σε μία από τις πανέμορφες παραλίες της Πιερίας. Τα θαλάσσια σπόρ θα σας βοηθήσουν την διασκεδάσετε ακόμη περισσότερο!
Πεζοπορία
Ακολουθήστε τα μονοπάτια για περπάτημα και εξερευνήσετε την φύση για να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, παρέα με κάποια από τα ομορφότερα φυσικά τοπία του κόσμου. Αν η δράση κυλάει στο αίμα σας, ή απλά ψάχνετε ωραία μέρη για να γυρίσετε, με αφετηρία το ξενοδοχείο μας μπορείτε να εξερευνήσετε όλη την περιοχή.
Παρα πέντε
Αν η δράση κυλάει στο αίμα σας, μπορείτε να δοκιμάσετε μια πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς! Ονειρευτήκατε ποτέ ότι πετάτε; Η πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρο σας.
Σκι χιονιού και θαλάσσιο
Το σκι είτε στο βουνό είτε στη θάλασσα προσφέρει διασκέδαση και εκτόνωση. Εκμεταλευτείτε το πλεονέκτημα της Πιερίας που συνδυάζει και βουνό και θάλασσα.