Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τοποθεσία
Το συγκρότημα διαμερισμάτων «NEFELI», είναι χτισμένο σε αξιοζήλευτη θέση, στην αμμουδερή παραλία της Λεπτοκαρυάς, βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία για την καθαρότητα της θάλασσας και της ακτής της, κάτω από το νεφελοσκεπή Όλυμπο, την κατοικία των 12 θεών, που υπήρξαν η απαρχή της αρχαία ελληνική μυθολογία.
Ο Όλυμπος, με πλούσια χλωρίδα και πανίδα, είναι εύκολα προσβάσιμος, ακόμα και σε μεγάλα ύψη και αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, από όλη τη γη. Ένα άρτιο οδικό δίκτυο, από τη Λεπτοκαρυά, διασχίζει το βουνό, μέσα από εξόχως γραφικές διαδρομές, και βγαίνει στην πίσω πλευρά του, στο όμορφο χωριό Καρυές. Οι δρόμοι και τα μονοπάτια που διασχίζουν τον ορεινό όγκο, δίνει την ευκαιρία στον πεζοπόρο και στον επισκέπτη, να θαυμάσει από κοντά μνημεία της φύσης και των ανθρώπων.
Στους πρόποδες του Ολύμπου βρίσκεται το αρχαίο Δίον, ιερή πόλη των Μακεδόνων του 5ου π.Χ. αιώνα. Εδώ, έχει διαμορφωθεί αρχαιολογικό πάρκο, έκτασης 1.500 στρεμμάτων, σε μία περιοχή με πλούσια βλάστηση και τρεχούμενα νερά. Αποστάσεις
Τοποθεσία Αποστάσεις Χρόνος Χρέωση ταξί
αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» 100 χλμ 60 λεπτά ---
Κατερίνη 21 χλμ 15 λεπτά ---
Θεσσαλονίκη 90 χλμ 50 λεπτά ---
Λάρισα 80 χλμ 30 λεπτά ---
χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου 40 χλμ 50 λεπτά ---
Φωτογραφίες